Zwembadprojecten

Zwembadenprojecten is een bedrijf dat zich toelegt op de bouw en het herstel van zwembaden, de omgeving, tuinen en automatiseringssystemen voor onderhoud en reiniging van uw zwembad. Dit met verantwoordelijkheid, verbeelding, inzet, kwaliteit en altijd binnen de afgesproken termijn.

Wij bieden u een gepersonaliseerd site management vanaf de eerste ideeën tot de laatste details om uw project te verwezenlijken. Daarvoor vinden we samen oplossingen die zijn afgestemd op elk type terrein, met een strikt gerespecteerd budget. Na jaren van ervaring in de sector is onze toewijding aan de klanten onze grootste troef en hebben we dan ook een groot aantal tevreden klanten.

Ons advies omvat elk aspect: van het originele ontwerp tot in het kleinste detail van de afwerking. Daarvoor bieden we een professionele service met toezicht op de naleving van de termijnen en de topkwaliteit van ons werk. Natuurlijk geven we dus persoonlijke aandacht aan elke klant. Wij zijn in staat om op elke vraag te antwoorden die u zich kunt stellen tijdens het proces van de uitvoering.

Wij bouwen inderdaad aan jouw droomzwembad.

J. Grondelaers
Verkoop & Advies

Email: j.grondelaers@zwembadprojecten.be
Gsm: +32 475 906 070

Zwembadprojecten – P.P.B BVBA
Genkersteenweg 1C
3500 Hasselt

BTW BE0892.020.908

IBAN BE87 0015 3675 1394
BIC GEBABEBB